alexander-popov-vCbKwN2IXT4-unsplash.jpg

FAQ

Alles dat je weten wilt over Dutch Innovation Days. Staat het antwoord er niet tussen, neem dan contact op via de chat of mail je vraag naar info@dutchinnovationdays.com.

Frequently asked questions

Wat is DID?


DID21 is de eerste versie van de Dutch Innovation Days. Tijdens vijf propvolle en inspirerende dagen komen ondernemers, innovators, opleiders, studenten, inwoners en andere nieuwsgierigen bij elkaar met het doel om de regionale kenniseconomie, maakindustrie en intellectuele infrastructuur te stimuleren.
Wanneer zijn de Dutch Innovation Days?


De tweede editie gaat plaatsvinden in 2022. De Exacte datum wordt nog bekend gemaakt.
Waar zijn de Dutch Innovation Days?


DID21 speelt zich af op 20 locaties in Enschede, met als epicentrum WARP Technopolis en he Stationsplein. De expo’s, challenges, experiences en workspaces vind je bij o.a. Kennispark, Technology Base, Tetem, Rijksmuseum Twenthe, ROC van Twente, Roombeek, Concordia en diverse bedrijven.
Hoe gaan jullie om met Corona-maatregelen?


Wat het vervelende COVID-19-virus ook doet; DID is gonna happen. Fysiek als het kan, online waar dat veiliger is.
Hoe ziet DID er uit als er fysiek niets (of bijna niets) mogelijk is?


DID21 is ook online indrukwekkend en niet slechts een alternatief van een fysiek event. De fysieke expositie is waar dan ook ter wereld te ontdekken op een online platform.
Voor wie is DID?


DID21 is een innovatiefestival voor een breed publiek. Het diverse en rijke programma richt zich op studenten, professionals, ondernemers, creatieven, designliefhebbers, geeks en gezinnen.
Van wie is DID?


DID is van iedereen! Wil je op een of andere manier bijdragen? Als sponsor, als onderdeel van de expo of als ambassadeur? Neem contact met ons op, zodat we samen kunnen kijken wat er mogelijk is.
Hoe blijf ik op de hoogte?


Meld je hier aan voor de nieuwsbrief en we houden je op de hoogte!
Hoe kan ik bijdragen?


We hebben verschillende mogelijkheden om bij te dragen. Check hier de uitgebreide sponsormogelijkheden.
Hoe ziet het programma er uit?


Het programma voor DID22 is nog niet bekend.
Wat is de rol van Create Tomorrow binnen DID?


Create Tomorrow, de grootste studenten-denktank van Europa, vormt met 1.000 internationale studenten een rode draad in de programmering. Meer informatie over Create Tomorrow vind je hier.